Familiebedrijven

Familiebedrijven

Een groot deel van het MKB bestaat uit familiebedrijven. Als fiscaal adviseur – en niet zelden – zakelijk vertrouwenspersoon (‘trusted advisor’) gaat het in werkelijkheid om het balanceren op het snijvlak van de zakelijkheid van het bedrijf en de emotie van de familie.

Martijn Koch is letterlijk en figuurlijk binnen het familiebedrijf opgegroeid en kent de dynamiek en complexiteit van het familiebedrijf van binnen uit. Vanuit deze achtergrond heeft hij ook professioneel een bewuste keuze voor het MKB en het familiebedrijf gemaakt.

De meerwaarde van belangeloos sparren

Door toenemende regeldruk en digitalisering is in veel gevallen onbedoeld een kloof ontstaan tussen de ondernemer en zijn adviseurs. Veel ondernemers missen een onafhankelijke, vertrouwde gesprekspartner om – belangeloos en ongeremd – mee te sparren. Het is deze functionele, zakelijke rol, waar Martijn zijn meerwaarde te gelde kan maken.

Een essentiële bijdrage leveren aan de toekomst en het succes van het bedrijf en ondersteuning bieden aan de individuele familieleden is een grote en vooral mooie uitdaging bij het werken binnen familiebedrijven.

Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend gesprek.

 

Koch Fiscaal Advies: Thuis in Familiebedrijven!