Koch Fiscaal Advies

Koch Fiscaal Advies

Opgegroeid in een ondernemersgezin met een zadelmakerij en  winkel in ruitersport is ‘het MKB’ voor Martijn Koch (1972) een begrip met inhoud. Zijn keuze voor een duale richting van studie en werken bracht hem naast zijn fiscale opleiding in contact met de accountancy praktijk. Dat beviel goed. Zo goed, dat hij zich al snel bij aansprekende accountantsorganisaties ontwikkelde tot veelzijdig expert en partner bij een middelgroot accountant-adviesbureau.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Zo bleek juist in de praktijk van het MKB door toenemende regeldruk en digitalisering een kloof te ontstaan tussen de ondernemer en zijn adviseurs. Veel ondernemers missen een onafhankelijke, vertrouwde gesprekspartner om – belangeloos en ongeremd – mee te sparren. Een functionele, zakelijke rol, waarvoor ook een persoonlijke klik vereist is. Om feedback op waarde te kunnen schatten, doelen te stellen, weloverwogen richting te bepalen en keuzes te maken.

Deze rol van ‘zakelijk vertrouwenspersoon’ – in vakjargon ‘Trusted Advisor’ – past goed bij Martijn. Steeds meer ondernemers wenden zich juist voor deze onderscheidende surplus tot hem.

Passie en fascinatie voor het MKB

Door zijn passie, fascinatie voor het ondernemerschap, ruime ervaring, gedegen fiscaal-juridische kennis en ‘het bieden van meerwaarde’ als uitgangspunt kan Martijn zeer complexe financiële uitdagingen van een doordacht, degelijk en passend advies voorzien. De dienstverlening van Koch Fiscaal Advies is daarmee als geheel meer dan de spreekwoordelijke som der delen.

Persoonlijk –  Onafhankelijk – Professioneel

Koch Fiscaal Advies
Voor besluiten die maar één keer genomen kunnen worden.